Ved at bruge denne side acceptere du samtidig Brugbarts og vores partneres brug af cookies.

Læs mere

Sjovt at finde spor af Brugbart på andre sider

Jeg har bemærket nogle web-designere har været lidt sjusket med deres kode, men det gør ikke noget.

Oprettet: 2012-04-06 23:11

By. BlueBoden

Jeg har nogle såkaldte "fodspor" som jeg søger på i Google, for at se om der er sket noget nyt omkring Brugbart - det er sjovt når jeg så opdager, at folk har brugt kode stumper fra min side, og så glemt at fjerne disse "fodspor" fra koden.

Kopiering af kode

Nogle web-designere vil måske mene det er et dårligt tegn, fordi det siger med sikkerhed, at denne her web-designer altså bare har kopiret en stump kode fra en hjemmeside - i stedet for at skrive sign egen. Men ærligt talt, så ser jeg ikke noget galt i at kopier kode - det spare en masse tid!

Det som undre mig

Noget som dog undre mig, det er at temmelig mange bruger kode fra mine sider, uden på noget tidspunkt at linke tilbage. Brugbart må stadig konkurrere med nogle gamle forældede sider, bare fordi de er fra en anden tid, hvor folk rent faktisk gad at linke til hinanden.

Men noget kan dog tyde på, at en større konkurrent på den danske del af google, har valgt at lukke ned - så jeg er begyndt at bruge en del tid på den Danske side nu. Det er næsten en fornøjelse at skulle skrive på Dansk igen, og det meste er jo allerede skrevet - jeg skal bare oversætte det fra den engelske side.