Ved at bruge denne side acceptere du samtidig Brugbarts og vores partneres brug af cookies.

Læs mere

Partner programmer

Hvordan du kan tjene penge på partner programmer igennem din hjemmeside.

Redigeret: 2012-04-07 21:18

Partner programmer kan være en god vej at tjene penge på, særligt hvis de bliver suppleret med Adsense, eller andre annonce netværker - men det kan være svært at nå det punkt, hvor du tjener noget på dem. Typisk vil et givent partner program kræve at en bruger foretager en handling på en hjemmeside - som at foretage et køb - hvoraf du så vil tjene en lille procentdel.

Hvis du har tilstrækkeligt med besøgende, så kan du ofte tjene mere på partner programmer, end på annonce netværker - det skyldes at disse netværker typisk er baseret på PPC, og derfor kun betaler per klik eller per tusinde annonce-visning.

Hvordan du finder partner programmer

Ofte udbydes de ikke igennem annonce netværkerne, derfor må du selv surfe rundt på nettet for at finde dem. Det kan oftest bedst betale sig at surfe rundt på sider som er relevant til din egen side eller branche.

Mange firmaer tilbyder partner programmer igennem deres hjemmesider, men nogle gange kan det godt være du skal lede lidt, før du finder dem - du kan alternativt skrive en mail til dem og spørge.

Det er måske også relevant for dit firma at have et partner program? Det kræver forholdsvis lidt at udvikle et sådant, og der er ingen udgifter ved drift, hvis ellers det bliver gjort rigtigt - så det er måske nu du skal overveje det.

Links

  1. Tjen penge på din Hjemmeside