Ved at bruge denne side acceptere du samtidig Brugbarts og vores partneres brug af cookies.

Læs mere

ZyXEL P-2602HW-DIA

Forklare blandt andet hvordan man kommer ind i web brugerfladen.

Redigeret: 2012-04-04 00:03

For at komme ind i web-brugerfladen på ZyXEL P-2602HW-DIA, skal man indtaste nedenstående IP i adresselinjen på browseren.

http://192.168.1.1/

Hvis det ikke virker - hvis ikke du for forbindelse - kan du prøve at nulstille routeren. Der er nogen som har oplevet ikke, at kunne komme i forbindelse med routeren hvor det har hjulpet, at holde reset knappen inde i 2-5 sekunder.

Efter et stykke tid kan det godt være standard koden - som er 1234 - holder op med at virke, det skyldes muligvis at routeren henter nogle indstillinger fra udbyderen, hvor du så skal bruge det kodeord som du har fået af udbyderen.

Reservere Ip adresser

Denne router har en sej lille funktion som gør det muligt, at reservere enkelte LAN IP adresser til bestemte mac adresser, det betyder du bare kan trykke reserver når enhederne bliver registret på netværket. Du slipper derved for at skulle konfigurere alle enheder manuelt, og for at skulle holde styr på hvilke IPer der tilhøre hvad - Brugbart hvis du eksempelvis har en server kørende som helst skal bruge den samme lokale IP.

Port Forwarding

For at henvise en port til en lokal IP skal du ind under Network - NAT, på denne side er der en tab der tydeligt siger Port Forwarding, resten burde sige sig selv.

Du har her mulighed for at vælge en start port, og en slut port. Hvis du eksempelvis starter fra 1 og slutter på 20, så vil alle portene fra 1 til 20 henvise til den IP du angiver. Der skal selvfølgelig være sat flueben i Active for at det virker.

I Service Name kan du skrive hvad som helst - hvis eksempelvis du vil køre en webserver, så er det meget normalt at skrive WWW i Service Name.