Ved at bruge denne side acceptere du samtidig Brugbarts og vores partneres brug af cookies.

Læs mere

Om Brugbart

Her kan du læse om Brugbart, hvordan vi startede, og hvad vi gerne vil.

Redigeret: 2016-01-09 02:22

Brugbart et online community site, som stadig er under udvikling. Siden fungere som en nutidig måde at lære på, til dem som enten ønsker at lære igennem selv-studie, eller som supplement til andre måder at lære på – eksempelvis traditionel undervisning i et klasselokale. Det forgår primært igennem artikler på hjemmesiden.

En anden fordel er, at vejledningerne ikke er "udpræget" skrevet i fag-sprog, men introducere besøgende langsomt til forskellige emner. En effektiv måde at gøre det på, er at linke til relevante sider og beskrivelser – noget som ellers ikke er muligt, eller særlig praktisk, for vejledninger i gammeldags bog og papir format.

Brugbart er langt fra en "færdig" vejledning, og prøver ikke på at være det. Men de enkelte vejledninger, vil ofte være relativt dybdegående.

Hvem står bag

Brugbart ejes og udvikles af Jacob Kristensen.

Om kildeangivelse

Nogle ressourcer vil drage på viden fra andre kilder, men normalt vil der ikke blive angivet kilder i selve artiklerne – som er relativt dynamiske ressourcer – da arbejdet med at vedligeholde de enkelte artikler, ellers vil blive for omfattende.

I nogle tilfælde vil der dog blive henvist til andre hjemmesider eller bøger som kilder.

Copyright

Indhold på siden kan frit anvendes af skoler og uddannelses steder, eller andre interesserede. Det er tilladt at kopier og ud-printe artikler – så længe det ikke bliver brugt med henblik på videresalg, eller bliver gjort tilgængeligt på andre hjemmesider.

Bemærk. Det anbefales dog at inkludere et link til de originale ressourcer, fordi de kan være blevet opdateret i mellemtiden.