Ved at bruge denne side acceptere du samtidig Brugbarts og vores partneres brug af cookies.

Læs mere

Hvor meget man kan Tjene på Adsense

Hvor meget kan man tjene på Adsense? - få svaret her i artiklen.

Oprettet: 2012-04-09 22:14

Hvor meget du kan tjene på Adsense afhænger blandt andet af hvor mange besøgende din side har om måneden - men det afhænger også lidt af indholdet på din side, hvis din sides indhold udløser dårligt betalte annoncer, så tjener du mindre end hvis det havde gjort det modsatte.

De fleste vil ikke kunne tjene ret meget på Adsense, men det betyder da ikke at de skal lade være med at tjene det de kan - opsætningen koster ikke noget, og når først det er sat op, så passer det hele stort set sig selv.

Selvfølgelig er der forskel på de enkelte sider - men en side med 10-20.000 besøgende om måneden, burde godt kunne tjene nogle hundrede kroner om måneden - måske endda mere!

Annonce-stil og Placering

Placeringen for dine annoncer kan have en stor betydning for hvad du kommer til at tjene, det er bedst at placere annoncer i samarbejde med en web-designer - på den måde undgår du at annoncerne kommer til at forstyrre dine besøgende. På billedet nedenfor ses et eksempel på gode annonce placeringer, som ikke er nær så forstyrrende, som hvis indholdet på siden pludselig blev afbrudt af en annonce.

Gode annonce placeringer til hjemmesider.

Det er ikke alle placeringer som er lige gode - dem som er placeret i toppen og bunden af selve indholdet, høre til nogle af de bedre placeringer - men det er også dem som har størst tendens til at forvandle din side til et værre rod.

Stilen på dine annoncer må godt være tilpasset til stilen for din side, du bør dog undgå at forsøge at skjule at det er annoncer - ikke noget med at pynte på annoncer så de ligner rigtige links - det vil bare producere ugyldige klik.

Indtjening per tusinde annonce visning

Der bliver arbejdet med noget der kaldes RPM - det står for revenue per thousand impressions - oversat til dansk, indtjening per tusinde sidevisning.

De fleste mindre sider vil nok ikke opleve at tjene meget mere end 5-10 kr pr tusinde annoncevisning - men igen, jo mere trafik du har, jo mere kan du også forvente at komme til at tjene.

Se også

  1. Tjen penge på din Hjemmeside