Ved at bruge denne side acceptere du samtidig Brugbarts og vores partneres brug af cookies.

Læs mere

html.dk lader til at være lukket

En av de sider jeg selv brugte, da jeg begyndte at lære HTML er lukket. En anledning til en ny begyndelse?

Redigeret: 2012-12-16 22:39

By. BlueBoden

En af de sider jeg selv brugte, da jeg begyndte at lære HTML som teenager, har ikke svaret siden december sidste år - noget kan derfor tyde på, at html.dk er lukket permanent.

Jeg startede selv med at bruge MS Frontpage, men valgte så - i frustration over at tingene ikke så ud som jeg ville have dem til - at lære HTML og CSS fra bunden. Her var HTML.dk en af de sider jeg startede med at bruge, men jeg måtte dog hurtigt bevæge mig ud på de engelske, fordi den danske del af nettet ikke havde hvad jeg søgte.

Men det betyder egentlig ikke så meget, at den nu er lukket - som andre også har nævnt, så var deres Vejledninger i høj grad forældede - ikke kun deres vejledninger, også deres side i det hele taget.

Hvem er Brugbart.dk

Jeg startede siden som en fritidsbeskæftigelse, men efterhånden som den engelske side er vokset, er jeg begyndt at tage siden mere seriøst.

Brugbart.dk vil få en dybdegående Vejledning i HTML på Dansk. I skal være meget velkommen til, at hjælpe med at forbedre vores materiale, der løbende vil blive opdateret - modsat materialet på mange andre sider. Brugbarts CMS bliver løbende udviklet, og der bliver løbende arbejdet på nye funktioner til siden.

Det meste indhold bliver stadig skrevet af mig selv, ligesom siden stadig udvikles af mig. Det eneste open-source modul jeg har benyttet mig af, er en syntax fremhæver i JavaScript, som ellers ville have taget for lang tid at lave selv.