Ved at bruge denne side acceptere du samtidig Brugbarts og vores partneres brug af cookies.

Læs mere

Justerbar grøntsagssuppe m. flåede eller hakkede tomater

Grøntsagssuppe uden kød. Løg, pore, selleri, pepperfrugt.. Osv.

Redigeret: 2012-03-02 15:23

En tilpas stor gryde vælges, til denne opskrift bruges en 2-3 litters gryde. Grøntsagssuppen er bestående af 2 pore, 2 løg, 1-2 pepperfrugter, samt 2 dåser hakkede eller flåede tomater. Vand tilføjes til sidst, sammen med salt og pepper.

Selleri giver også en god smag til suppen, men det er nok bedst at komme i til aller sidst, for at sikre at der er plads i gryden.

Det er vigtigt du ikke kommer for meget salt og pepper i suppen, da den ellers kan blive meget stærk. Det som gør suppen stærk er ikke løgne, heller ikke hvis du kommer meget hvidløg i. Det som gør den rivende stærk er pepper, men det er også det som giver suppen den perfekte smag. For lidt pepper er kedeligt, og for meget vil gøre suppen for stærk.

Du kan dog altid komme mere salt og pepper i suppen efter den er færdig, uden at det har den store betydning for smagen.

Kogepladen skrues op på fuld blus! Yeah!, indtil suppen er kommet i kog, hvorefter du kan skrue ned på et lavere blus. Den skal bare stå og boble lidt en halv til en hel time, ikke koge helt vildt!