Ved at bruge denne side acceptere du samtidig Brugbarts og vores partneres brug af cookies.

Læs mere

Spam fra camillasmail.com på Dansk

Min oplevelse af camillasmail.com og deres svindler metoder.

Redigeret: 2012-03-28 08:06

By. BlueBoden

Deres metoder er kort sagt beskidte. De starter med at påstå at "dit lod er blevet trukket", eller du har vundet noget, som selvfølgelig ikke passer når det kommer til stykket. Når man så trykker på linket for at modtage sin præmie, så skriver de med småt nede i bunden, at man samtidig tilmelder sig et eller andet. Ikke nok med at det er skrevet med småt, de har også sørget for at skrive det med en tekst farve som er meget tæt på baggrundsfarven.

Fælles for de domæne navne som de operere under, er at de stort set ikke har noget indhold på siderne. Det er udelukkende domæner som bliver brugt til at udsende spam, og som har den uheldige side-virkning at det er svært at finde ud af hvem der står bag.

Jeg tjekkede også lige hurtigt whois informationerne for nogle af siderne, men kan se de er beskyttet, hvilket ikke ligefrem gør det bedre.

Domæner

Et seriøst firma burde aldrig sende mails fra en masse forskellige domæner, det vil bare forvirre og skade deres omdømme. Det er ganske enkelt dårlig markedsføring, og alt for besværligt at vedligeholde.

Deres mails er enslydende, men bliver sendt fra forskellige domæner, og formodentlig falske afsender navne. Hvis de handlede i god tro, så ville de tydeligt skrive deres firmanavn, i stedet for at skrive forskellige opdigtede afsender-navne. Det eneste tidspunkt hvor det er relevant at skrive et afsender navn, er hvis der rent faktisk arbejder en person i ens firma med det navn, som folk kan komme i forbindelse med.

camillasmail.com

De e-mails jeg har modtaget fra camillasmail.com er direkte ubehøvlet, hvis ikke lige de opfanger en reaktion på den første mail, så sender de bare en masse efterfølgende mails, med provokerende og løgnagtige overskrifter. Ligesom med gevinstboxen.dk.

Hej Jacob,
Du har endnu ikke angivet hvortil vi skal sende gavekortet?
- Ønsker du ikke at modtage gevinsten?

Hvis du gerne vil have gevinsten bedes du venligst udfylde dine oplysninger med det samme.

Klik her - og angiv modtager adressen!

-------------------------------------------------------------------------------
Du modtager denne mail fordi du har benyttet dig af en af vores gratis facebook applikationer,
og i den forbindelse accepteret at modtage vores nyhedsbreve - ønsker du ikke at modtage disse
mails kan du til enhver tid afmlede dig igen, ved at klikke her: Afmeld

28-03 Efter at have afmeldt mig camillasmail, gik der ikke længe før nogle andre begyndte at sende spam, deres mails minder meget om dem jeg fik fra camillasmail. Det kunne tænkes at der er en liste over e-mail adresser i omløb i blandt spammere, så hvis man én gang er kommet på, bare vil blive ved med at modtage spam i en uendelighed – det vil altså ikke hjælpe meget at afmelde sig, da man stadig ikke afmelder sig hoved-listen.

dailydeal-catcher.com

Jeg fandt også en mail fra dailydeal-catcher.com som jeg havde gemt, tonen er den samme, og i øvrigt linker de også til discount-mailer.com.

Hej,

Hvor skal gavekortet, sendes hen?

Udfyld adresse formularen her, så vil det blive afsendt hurtigst muligt!

Med venlig hilsen
Lise Johansen

Bruger Service
DailyDeal-Catcher

-----------------------------------------------------------------------------------
Gavekortet du har fået er til agood sale på 100,- og er købsbetingiet
Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig dailydeal-catcher,
der har til formål at finde de bedste tilbud og konkurrencer til dig...

Du hr tilmeldt dig via en konkurrence, en facebook applikation eller lignende aktivitet på nettet. - og i den forbindelse accepteret at modtage vores nyhedsbrev!

Ønsker du ikke at modtage vores emails længere?
- Afmeld vores nyhedsbrev her!

discount-mailer.com

Jeg formoder det tilhøre samme firma, og bliver brugt i forsøget på at kamuflere deres aktiviteter. Helt ærligt, så tror jeg ikke der er penge i at drive et lovligt maling-liste system. Det lugter langt væk af spam-virksomhed.

sparpengenu.com

Gad vide om det er de samme som står bag www.spar-penge-nu.dk?

Denne kampagne gælder kun for ****@**.com

Din mail er udvalgt til at modtage denne smarte CLIP SONIC MP3-afspiller Vi mangler kun din bekræftigelse.

Bekræft din mail her